Donderdag 6 februari 2020, DIS met 'ZANDLOPER' door AMY EGBERS & MARCEL DE GRAAF    

FEB 6 DIS Zandloper Amy en MarcelDIS met 'ZANDLOPER'

AMY EGBERS & MARCEL DE GRAAF

Donderdag 6 februari 2020

Aanvang 20:30 uur

Toegang € 21,00  koop ticket s

Als u met iDeal betaalt: bevestiging uitprinten. De kaart(en) liggen dan klaar aan onze balie tijdens kantoor uren van maandag t/m vrijdag en vanaf 1½ uur voor de voorstelling.

Klein, intiem, bijna breekbaar. Gedichten van Jean Pierre Rawie, Willem Wilmink en Inge Tielman op muziek gezet door Marcel de Graaf, bekend van de Flamencoband Régâhs.

Amy Egbers (mezzosopraan) is cum laude afgestudeerd aan het Fontys conservatorium in klassieke zang en muziektheater. Naast haar rol in ‘Generations’ samen met haar moeder Janke Dekker, zingt zij, samen met Marcel de Graaf (zang/gitaar), dit jaar ook de gedichten van Jean Pierre Rawie, Willem Wilmink en Inge Tielman. Samen vormen Amy Egbers en Marcel de Graaf in  DIS met 'ZANDLOPER' een unieke samensmelting, verwijzend naar het onverbiddelijke voorbijgaan van de tijd, waarvan de ogenschijnlijke thema’s liefde, verlies en dood slechts de symptomen zijn (Jean Piere Rawie in ‘We hebben alles nog tegoed’) Een uitzonderlijk, soms ontroerend, dan weer vrolijk makend programma.

Zang:                 Amy Egbers
Zang & Gitaar:   Marcel de Graaf
Foto:                  Hessel Waalewijn