VIRTUOOS EN VERRASSEND THEATER-CONCERT, donderdag 24 november

MICHA MOLTHOFF & DANIEL VAN ZWEDEN

MICHA MOLTHOFF & DANIEL VAN ZWEDEN

Romantische klassieke, Joodse, Roemeense, Hongaarse en beroemde filmmuziek-thema’s volgen elkaar vloeiend op in dit bijzondere theaterconcert.

Het duo Molthoff & Van Zweden werkt sinds 30 jaar samen en speelde op vele podia in Europa. Uit hun grote repertoire spelen ze hun lievelingsstukken. Werken van Brahms, Dvořák, Morricone, Piazzolla, Szerban en Williams zullen ten gehore worden gebracht, naast thema’s als Mayn Yiddishe Mame en Aan de Amsterdamse Grachten. Molthoff componeert muziek voor film, theater en moderne dans. Hij speelde met het Concertgebouworkest, het Asko- Schönberg ensemble, Herman v Veen, het Mondriaan Kwartet, Van Dik Hout, Ute Lemper en Toon Hermans. Trad op tijdens het Grachtenfestival en op talloze plekken in en buiten Europa. Sinds kort speelt hij weer samen met van Zweden, gerenommeerd pianist met wie hij in 1995 een cd opnam met zijn zigeunerkwartet.

Daniël van Zweden was van grote invloed op de muziek carrière van zijn beroemde zoon Jaap van Zweden en vele andere musici. Speelde op vele podia in Europa met o.a. beroemde orkesten als Pali Lakatos en Lajos Veres.

Evenement-informatie

Startdatum 24-11-2022 20:30
Einddatum 24-11-2022 23:00
Prijs per persoon €27,00
Locatie Apollofirst theater

Artiesten

MICHA MOLTHOFF & DANIEL VAN ZWEDEN

Sorry, het evenement is nu vol en we konden geen registratie meer accepteren