Orangerie zomerIets te vieren?

U bent hiervoor op zoek naar iets anders?

Uw gezelschap houdt van afwisseling?

Het Apollofirst Theater biedt u (behalve een zeer gevarieerde eigen programmering) de mogelijkheid om op een uitzonderlijke en/of ludieke wijze uw eigen gasten een voorstelling aan te bieden. Alleen uw eigen genodigden onthaalt u op een optreden naar keuze. U bepaalt de regie van uw eigen theatervoorstelling.

Heeft u een speciale verjaardag?

 

Bent u zoveel jaar getrouwd?

U heeft een speciale boodschap bestemd voor uw eigen relatiekring?

U wilt het allemaal eens anders?

Is er die favoriete artiest waarvan u uw vrienden en familieleden wilt laten genieten?

Die geliefde auteur die u wilt laten voorlezen uit eigen werk en/of wilt laten interviewen?

Uw favoriete film die u met hen wil delen?

Wilt u trouwen op een ludieke wijze?

Veel is mogelijk. Het Apollofirst Theater biedt u volledige techniek, belichting, een technicus en voert voor u de regie.

Wij omlijsten uw voorstelling geheel naar eigen wens. Een welkomstdrankje, koffie/gebak in de pauze. Na de voorstelling bieden wij u een groot scala aan mogelijkheden. Dat kan variëren van een glas wijn met nootjes tot een uitgebreid After Theatre souper.Vleugel kandelaar theater

Het Apollofirst Theater haalt het doek voor u op en zorgt ervoor dat u en uw gasten een onvergetelijke viering van die speciale gebeurtenis meemaken.

Een groot aanbod aan artiesten! U bent de regisseur van uw eigen voorstelling! En wij voeren het voor u uit geheel naar eigen wens! En waar het eigenlijk echt om gaat; uw gasten zullen verrast zijn. Uw wijze van ontvangst zullen ze nooit vergeten!

Heeft u binnenkort iets te vieren en denkt u er over na om dat op deze wijze te doen? Kom dan gewoon eens met ons praten. Belt u ons even voor een afspraak. Vanzelfsprekend verplicht zo'n gesprek u tot niets.

Interesse klik hier of bel :+31 (0)20 6 79 79 71